Review for Van mij!

Review for Van mij!

Een lieve wolf vindt een heel nieuw speeltje, maar daar is boze vogel en die wil het ook. Wat nu?

Ik moet zeggen dat ik toch even twijfelde of ik deze zou meenemen uit de bibliotheek, en ook later of ik hem toch wilde lezen. Ik heb genoeg boeken gelezen over bezit en dan vooral ruzies over bezit. Zou dit boek wel werken voor mij? Of zou ik hem toch vervelend vinden. Wel, ik kan je nu eerlijk vertellen dat ik hem toch heel leuk vond. En dat komt ook voornamelijk door de verrassing. Nee, ik zal niks verklappen, maar ik weet zeker dat meerdere mensen deze oplossing erg leuk gaan vinden.

Lieve wolf is echt een schatje, wat was ie lekker aan het spelen, en wat was hij blij. Ik was ook blij dat hij de ballen had om tegen de boze vogel in te gaan, en slim genoeg om een plannetje tegen het vogeltje te maken.

Het boze vogeltje was gewoon een egotrippertje. Wat een vervelende etter zeg. Ik wil niet weten hoeveel andere dieren hij al heeft gepest, waarschijnlijk heel veel. Je bent toch echt sneu dat je iemand’s speelgoed gaat zitten afpakken.

Ik vond het erg leuk dat alles zo dicht op de actie/de dieren zat.

Het einde was erg leuk, heerlijk zo’n verrassing. Gefeliciteerd lieve wolf, geniet er maar van!

De illustraties waren prachtig, ik vond vooral de wolf erg mooi getekend.

Dus een aanrader! Natuurlijk de vogel is vervelend, maar de leuke wolf en het verrassende einde waren erg leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: