Review for Ik neem je mee

Review for Ik neem je mee

Een machtig mooi boek vol verbeelding en vrienschap. Kom je mee?

Ik zag deze liggen bij de boekenhandel, en voor ik het wist was ik verloren in het boek. Want wat was het prachtig zeg! Ik kon hem niet wegleggen.

Ontmoet een meisje die naar haar vriendje gaat (die blijkbaar in bed ligt, dus of ziek of geen zin om iets te doen) en hem naar allerlei werelden en plekken zal brengen met tekeningen (en hij helpt haar uiteindelijk ook met tekenen).

Volg ons duo als ze met tekeningen en verbeelding met vogels vliegen, zwemmen in de oceaan, pas op voor die octopus/inktvis (sorry ik bleef niet staan om de tentakels te tellen, veel te gevaarlijk), door het oerwoud gaan, en vele andere plekken. Op elke plek zie je (soms veel, soms maar eentje) hun tekeningen, wat ik hartstikke leuk vond.

Natuurlijk komt aan elke reis een einde, en uiteindelijk moeten ze weer naar huis (volg de bordjes). Ik vond het einde heel mooi, al die tekeningen (van alle dieren, plekken, planten, en meer) op de muren, geen stukje was meer kaal. En ons duo? Tja, waarschijnlijk nu al op weg naar het volgende avontuur.

Een aanrader. Oh, en ik moet niet vergeten, dit is een boek zonder tekst, en ik ben zo blij dat ze dit hebben gedaan. Nu is het allemaal nog magischer.

One thought on “Review for Ik neem je mee

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: