Review for Simplissime – Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld

Review for Simplissime – Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld

Een supermakkelijk kookboek voor studenten (maar ik zou het ook zeker aan mensen aanraden die minder geld hebben, want de recepten zien er lekker en gezond uit).

Ik was wel eens nieuwsgierig hoe allermakkelijkst dit boek nou was. Ik heb wel eens eerder boeken gelezen die zogezegd makkelijk waren, maar toch niet zo makkelijk waren.

En wauw, wat een fantastisch leuk boek is dit! Het zijn echt makkelijke recepten, maar zeker allemaal (nou ja, de recepten zonder noten/pinda’s) heel lekker (of in ieder geval het zag er erg lekker uit). Ik vond het ook zeker geweldig dat er niet zoveel noten/pinda recepten tussen zaten. Eindelijk! Veel kookboeken zitten vol amandelen, pinda’s, of ander zooi.

Nou ben ik zelf geen student, maar ik ga deze recepten wel proberen. Nieuwsgierig of het echt nou zo goed werkt namelijk, want ik vertrouw nog steeds niet veel van voedsel uit de magnetron (of misschien ligt dat wel aan mijn combimagnetron). 😛 Plus ik hou wel van goedkoop, maar lekker, eten.

Elk recept is twee pagina’s, 1 met de foto van het recept, de ander met foto’s (en tekst) van de ingredienten en het kookmateriaal. Daaronder een stukje over hoe je het moet maken, hoeveel het kost, hoeveel personen er van kunnen eten. Heel helder beschreven.

En echt, lees dit boek niet als je honger hebt, want je maag zal je gegarandeerd opeten.

Oh, en hilarisch, op mijn biebboek was het gele stickertje overgeplakt, ik dacht eerst dat er misschien een kortingsding op stond, maar nee het is gewoon een normaal stickertje. Overijverig iemand daar? 😛

Dit boek is een aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: