Review for Ik ben een kat!

Review for Ik ben een kat!

Ik ben een kat! Echt waar!

Een heerlijk kat-tastisch boek over een kleine kat en een stel grotere katten. Alleen de kleine kat wordt, door de grotere, niet gezien als kat. Maar ja, die katten hebben ansich al een vreemd beeld wat een kat nou is.

Ik moest heerlijk lachen om onze katten en wat zij nou als eerste vonden dat je als kat moest hebben. Van manen tot een zwarte vacht. Gelukkig is onze kleine kat niet op zijn bekje gevallen en spreekt hun dingen meteen tegen! Wat daarna gebeurd, tja, dat zul je moeten lezen, maar geloof me, je zult heerlijk lachen. Wat is dat kleine katje toch stoer, hij is een kat, en dat zal hij ook laten weten ook! Totaal niet bang voor die veel te grote katten.

Ik weet zeker dat kinderen dit boek helemaal geweldig vinden, het verteld over de verschillende katten, maar ook over wat nou een kat maakt, nou ja, volgens een kat. 😛

De illustraties zijn ook zeker erg leuk gedaan, ik vond de grotere katten prachtig getekend, en onze kleine schat was enorm lief.

Dus zeker een aanradertje als je een leuk en grappig kattenboek zoekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: