Review for Gung-Ho #3: Sexy Beast

Review for Gung-Ho #3: Sexy Beast

Iets beter dan het tweede deel, en ik kan eigenlijk niet wachten op het volgende deel, hopelijk is deze snel vertaald.

Ja, ik had niet zo’n goede ervaringen met het tweede boek, Zack die gewoon een jongere versie was van zijn broer, sex sex en nog meer sex, straffen die echt té ver gaan. Maar toch, toen ik deze bij een van mijn bibliotheken zag, was ik erg blij en heb ik hem ook meteen meegenomen. En, nu ik hem heb gelezen, ben ik ook blij dat ik dat heb gedaan.

Zoals ik al had voorspeld, gegeven zijn gedrag, is de broer van Zack nu de wijde wereld ingegooid. Helaas niet voor iets wat ik had gedacht. Gaat ie eindelijk een beetje verantwoordelijk doen, wordt ie gestraft. Jep. Maar ja, ik had het enerzijds verwacht want tja, hij ging wel tegen een van de invloedrijke mensen van het stadje. Die walgelijke Bagster. En natuurlijk gaat die oudere vrouw er niet tegen, want ja, voorraden hé. Wat een vreselijk stel zeg. En het bewijst ook maar weer dat in een wereld vol met enge monsters, dat de echte enge monsters de mensen zijn. Ik ben normaal geen fan van Archer, maar dit keer vond ik hem eigenlijk wel een goede gast, en hij verdient dit zeker niet. Echt niet. Je gooit niet een onschuldig iemand op straat, en dan ook nog met dat op zijn voorhoofd. Ik hoop dat Archer het kan overleven, het zal niet makkelijk zijn. Echt, het voelt vreemd dat ik nu helemaal team Archer ben. 😛

Natuurlijk stort Zacks wereld nu in, plus omdat hij minderjarig is mag hij lekker bij een nieuw gezin. Ja, dat hele systeem in deze stad is waardeloos. Ik zal niks zeggen over waar hij uitkomt, maar ik vond het maar sneu voor Zack.

Maar dankzij dat komen we achter een aantal dingen die de jeugd ‘s nachts doet (gevaarlijke dingen) en dat brengt Zack weer op ideeën. Ideeën om zijn broer te redden. Want natuurlijk wil Zack niet zijn broer alleen laten. Echt niet. En dan zie je hoe hecht de jongeren eigenlijk zijn. Ze mogen dan wel hun ruzies en meningsverschillen hebben, maar als het puntje bij paaltje komt zijn ze een team. Ik had graag de reacties van de volwassenen gezien de volgende dag. grins

Natuurlijk is er ook romantiek, nog wat meer drama, een sex scene die ik nou niet echt hoefde te zien, en laten we niet de Rippers vergeten want die komen ook gezellig op bezoek een paar keer.

De art is nog steeds prachtig.

Oh, al vind ik het jammer dat de Nederlandse editie niet ook voor de Duitse cover is gegaan. Die vind ik veel leuker en ook beter passen bij Archer.

Tja, ik kan nu echt niet wachten op het volgende deel, ik moet weten wat de tieners gaan doen, zullen ze Archer vinden? En ik blijf het herhalen volgens mij, maar komen we er ooit achter hoe de Rippers zijn ontstaan en hoe ze los zijn gekomen in de wereld? Ik zou het ook niet eens erg vinden als we gewoon een prequel krijgen met de eerste dagen of eerste weken nadat de wereld naar de hel is gegaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: