Review for Een vriendin voor Opa

Review for Een vriendin voor Opa

Een superlief nieuw boek over Opa Bak!

Ik was al aan het hopen dat er meer Opa Bak boeken zouden komen, en kijk eens! Dit keer gaan Mila en Tom op zoek naar een vriendin voor Opa Bak. Want Opa is nogal eenzaam. Zijn vrouw is al jaren niet meer bij hem, en zijn broer is op reis.

Ditmaal klopte de blurb wel (al was ie wat dramatischer dan het eigenlijk was)! Mensen die mijn reviews lezen hebben vast mijn review voor het vorige boek gezien waar ik me al afvroeg wie de blurbs schreef.

Ik vond het enorm lief van Mila en Tom dat ze dit voor Opa wilden doen, en nog leuker dat Opa zelf het ook wel wilde proberen. Ik was namelijk al bang dat Opa misschien geen zin had in het gedoe, maar hij helpt met liefde.

Maar het is natuurlijk niet het makkelijkst om even iemand te vinden. Want Opa is natuurlijk wel op zoek naar iemand die bij hem past. Dus een sportief persoon, die houdt van koekjes (mm, koekjes!), en ook van konijnen. En natuurlijk, kinderen moeten ook geen probleem zijn. Ik vond het heerlijk om te zien wat ze allemaal probeerden, en hoe het uiteindelijk eindigde. En ja, misschien omdat ik nu in de romantische/sentimentele bui ben, moest ik eventjes een traantje wegpinken bij het einde. Wat was die zoet!

Dus ja, een heerlijk, lief, zoet boek! En laten we de superleuke illustraties van Saskia Halfmouw niet vergeten! Dit is echt een aanrader, en ik hoop dat we meer van deze mevrouw zien in de volgende boeken (aww, bruiloft?).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: