Review for Een Droombruiloft

Review for Een Droombruiloft

Romantiek, films, een bruiloft, vriendschap. Weer een heerlijke zoete Thea Sisters.

Vooral perfect omdat ik volgend jaar ga trouwen (eeeeeep), ik ben echt helemaal dol nu op bruiloft dingen. Al ben ik ook wel gestresst, kan ik ook de Thea Sisters uitnodigen om mijn bruiloft te plannen? Want wauw, wat hebben die het leuk gedaan voor hun nieuwe vrienden.

Het boek begint met een nieuw semester, en een plan om twee sterren die vroeger op Topford zaten te laten spreken in een gastcollege. Hartstikke leuk idee, en gelukkig lukt het de rector om deze twee binnen te krijgen.

En daarna is er bergen romantiek, maar ook heel veel hilariteit. Mijn hemel Matt, jongen toch, wat heb je een pech. Ik dacht steeds dat het niet erger zou kunnen worden, maar dan gebeurde er iets en lag ik helemaal dubbel.

Het aanzoek was echt superzoet, heerlijk en schattig. Ik zal niks verklappen, lees maar het boek en ik weet zeker dat jij hetzelfde denkt.

En wauw, kortste aanzoek > huwelijk ooit? Ze hebben nog niet eens ja gezegd of Colette plant al een heel huwelijk. Maar ik vond het wel erg lief van haar. Alleen jammer dat die twee niet nog even van de verloving hebben kunnen genieten.

Sorry, maar Vanilla. Wat? Oh, ik wil niet meedoen, oh de Thea Sisters krijgen aandacht, oh, dat wil ik niet. Dus ik gewoon de boel saboteren. Ja wel, als je al dacht dat madam niet lager kon zinken, dan kan dat blijkbaar wel. Mijn hemel, wat ben jij een vreselijk triest figuur dat je een huwelijk van iemand gaat verpesten omdat je een hekel hebt aan de mensen die het plannen.
En dan als je plannetje zover komt dan kun je er niks van? Gut gut. Ach, gelukkig is er dus dit keer wel een lekkere portie karma over haar heen gekomen. Heerlijk!

Hoe heeft Colette niks door? Kom op zeg, je hoort duidelijk dat Vanilla dingen doet (want die vrouw van de kledingwinkel zei Vanilla), maar je denkt dat het jouw schuld is? Wauw, meisje toch, dat is wel een heel erg slecht zelfbeeld, en ik dacht ik zo’n slechte had, maar blijkbaar zijn er mensen met ergere.

Het huwelijk was wel prachtig, en de voorbereidingen (voor zover ze goed gingen) waren erg leuk, help, dat moet ik dus ook allemaal regelen? Oh jee. Ik hoop dat deze twee muizen heel gelukkig zijn.

Ik kan niet wachten op de volgende Topford, maar ik hoop toch wel dat Vanilla eens van school wordt geschopt. Maar ja, dat gaat vast niet gebeuren want mammie is rijk. Maar ik blijf hopen.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: