Review for Zijn we er bijna?

Review for Zijn we er bijna?

Hou je van kinderlogica? Hou je van flowcharts? Dan is dit het boek voor jou!

Ik was in de boekenwinkel voor een heel ander boek (en ja, die heb ik ook gevonden) toen ik dit boek zag. Even bladeren en ik was helemaal verliefd en lag ook bijna dubbel daar in de boekenwinkel. Deze moest mee!

Het boek bevat 36 flowcharts voor allerlei kinderlogica/onderwerpen. Van moet ik doorspoelen, wat moet ik doe als mama zich op de badkamer heeft opgesloten, tot wat moet ik spelen in het speelkwartier. En nog vele anderen. Heerlijk, herkenbaar, en hilarisch.

Oh, ik had wel graag een lego flowchart willen zien (moet ik dit stukje lego op de trap leggen of op een plek waar mensen lopen ja of nee?).

Een paar van mijn favoriete flowcharts uit dit boek: Zou ik mijn eigen haar knippen?, Hoeveel koekjes zou ik eten?, Hebben tosti’s een eigen vakje in de voedingsdriehoek, en Met welke kleur viltstift zou ik op de muur gaan tekenen.

De flowcharts zijn leuk gedaan, soms heel simpel (met maar enkele opties) en soms heel ingewikkeld (met bergen opties). De flowcharts zijn heerlijk kleurrijk en bevatten soms ook illustraties.

Pluspunten voor Lannoo die ook een flowchart hebben gemaakt, hartstikke leuk dat de uitgevers ook meedoet.

Ik ga maar snel kijken of David Vienna nog meer heeft geschreven, hopelijk wel~

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: