Review for Sam en Bennie en het zwemdiploma

Review for Sam en Bennie en het zwemdiploma

Een heerlijk zomer boek, perfect om te lezen met deze warme temperaturen.

Ditmaal gaan Sam en Bennie op zwemles, nou ja, Bennie. Sam kan al zwemmen. Nu hoor ik je zeggen, ja maar, honden kunnen toch al zwemmen? Ja, dat kunnen ze, maar dat weet Sam niet (geen idee hoe, gegeven dat ze toch minstens 7/8 is). Die, zodra ze ziet dat Bennie wilt zwemmen in een meertje, hem afwijst en zegt dat hij eerst een zwemdiploma moet hebben. En ja, je mag al de reactie van Bennie voorstellen.

Dus zien we haar en Bennie naar het zwembad gaan voor de eerste les. Maar het maakt niet uit wat Sam probeert, de badmeester laat Bennie niet toe. Ik lag wel even dubbel omdat ze telkens weer een oplossing bedacht waarom het niet zou mogen. Oh, je hebt natuurlijk een badmuts nodig, oh je moet x of y hebben. 😛

Ik ben blij met de badmeester dat hij even tijd nam om wat dingen uit te leggen aan Sam.

Het einde was, net als in het vorige boek, erg lief en leuk. Wat ben ik blij voor ons duo. Hopelijk kunnen ze veel zomermomenten op die manier doorbrengen.

De tekeningen zijn nog steeds leuk en lief, al ben ik nog steeds geen fan van de snor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: