Review for Ridder Tim wil vliegen

Review for Ridder Tim wil vliegen

Een nieuwe Ridder Tim. Dit keer wil hij vliegen!

Na het succes van de eerste Ridder Tim kon ik deze niet laten liggen in de bibliotheek. Ik moest gewoon weten wat voor avonturen Ridder Tim en zijn buurmeisje Sarah nu weer zouden beleven.

Dit keer wil Ridder Tim gaan vliegen! En omdat ridders alles kunnen moet het gewoon gaan lukken. We zien hoe Tim vliegers en veren gaat zoeken, want immers vliegers kunnen vliegen, en vogels hebben veren. Heerlijke kinderlogica! En het deed me denken aan toen ik nog een kind was. Toen heb ik ook geprobeerd te vliegen, al weet ik niet meer of ik nou nog extra hulpmiddelen heb gebruikt, of dat ik gewoon van een muurtje sprong en probeerde te flapperen. 😛

Ik moest lachen hoe Sarah alle ideeën had met betrekking op vliegen. Tim wilde het waarschijnlijk al heel wat sneller opgeven, maar Sarah kwam weer met een nieuwe idee, een nieuw plan. En Tim ging er helemaal voor.

Het einde! Aww, dat was zo lief (en natuurlijk wat pijnlijk). Wat een geweldige moeder heeft Tim, dat is echt een lief, leuk, schattig idee.

Ik vind de illustraties nog steeds heel leuk gedaan.

Dus ja, wederom een leuk Ridder Tim deel en ik kan niet wachten op meer Ridder Tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: