Review for Ridder Tim gaat verven

Review for Ridder Tim gaat verven

Een leuk boek over een jongen en een meisje die samen wat leuks gaan doen, maar de hond wil ook meedoen. 😛

Ik kon dit boek niet laten liggen, het klonk echt lief en ook heel hilarisch (want wat kan er nou fout gaan, toch?). En dat was het ook. Ik heb erg genoten van dit prentenboek.

Ik vond het lief van Tim dat hij het niet erg vond om te gaan verven en gewoon meedeed. Hij had ook kunnen doordrammen, of kunnen weigeren, maar in plaats daar van gaat hij lekker verven met zijn buurmeisje Saar. Natuurlijk verft hij wel dingen die bij zijn ridder outfit passen. Draken bijvoorbeeld! Leuk hoor dat hij toch nog ridder kan zijn terwijl hij verft. Waar een wil is is een weg.

Ik moest wel lachen toen ik zag wat de hond ging doen (ik had al een vermoeden toen ik de blurb las), en ik vond het wel briljant wat de kinderen bedachten, ik weet alleen niet zeker of het altijd gaat werken. Maar voor nu, goed gedaan kinderen! Ik moet wel zeggen dat ik me afvraag hoe lang het duurt voordat moeder erachter komt. 😉

Tekeningen zijn ook erg leuk en ook lief.

Zeker een aanradertje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: