Review for Kaat en Ko op zoek naar de schat

Review for Kaat en Ko op zoek naar de schat

Kaat is jarig en het is tijd voor een, hoe kan het ook anders, piratenfeestje!

Ik blijf deze Kaat en Ko boeken leuk vinden, ik kijk er telkens naar uit. Nu ook weer, zodra ik zag dat een van mijn bibliotheken hem had (gelukkig degene die het meest dichtbij is) ben ik hem meteen gaan halen.

Dit keer een piratenfeestje, leuke kadootjes, een lieve vader, een jacht naar een schat, en meer. Ik vond het echt superleuk dat die vader zo creatief is en dat allemaal voor zijn dochtertje doet. Niet iedereen kan zoiets maken (en nee ik ga niet verklappen wat het is), en hij heeft echt een super speurtocht opgezet. Dit is een verjaardag om te herinneren.

Ik blijf het leuk vinden dat Kaat nog steeds piraat wilt blijven. Heel veel kinderen zullen misschien na een tijdje overgaan op iets anders, maar niet Kaat. Kaat wil haar opa (waarvan ze nog steeds denkt dat hij piraat was) opvolgen.

Kaat heeft haar vrienden (en neef (die ik trouwens eerst niet echt super vond)) uitgenodigd, en ik vond het leuk om te zien dat ze helemaal in het piratenfeestje opgingen. Lekker verkleden, schminken, zelfs piratennamen!

Ik zou willen dat ik ook mee had kunnen doen met de speurtocht. Ik vraag me wel af, wat zijn dat voor haringen? Drop? Als het drop is, ik wil even weten waar je zulke grote kunt kopen. kwijlt en kijkt hongerig

Natuurlijk is het boek wederom geillustreerd door de geweldige Saskia Halfmouw. Ze kan echt veel te leuk tekenen.

Ik kan niet wachten op het volgende boek, het volgende avontuur van Kaat.

Ik zou dit boek ook aanraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: