Review for Ik wil NIET naar school!!

Review for Ik wil NIET naar school!!

Ik wil NIET naar school!! Ik denk het niet!! – Simon Konijn die ECHT niet naar school wilt – 2018.

Ik kon dit boek niet laten liggen, ik kon het konijn precies begrijpen, en ik denk dat andere mensen dat ook kunnen doen. Ieder van ons heeft wel eens geen zin gehad om naar school te gaan. En dit is dan nog eens de eerste keer voor ons kleintje, en de eerste keer is altijd het zwaarst. Alles lijkt eng, je weet niet wat je kunt verwachten.

Simon moet binnenkort naar school, maar wil hij dat? Hahah, nee. En dat laat hij weten ook. Het maakt niet uit wat zijn ouders zeggen of doen, hij wil echt niet. Het verbaasde me dat hij zich niet vastbond of zich verstopte, hij was zo NEE aan het doen, dat ik dat wel als de volgende stap zag. 😛

Dan komt de dag, en Simon is nu helemaal niet blij, maar dan is hij in school, en wat daar gebeurde en vooral ook aan het einde van de dag, ik was gewoon zo blij en ik kon niet laten om aww te gaan. Wat fijn! Wat lief!

Wat een top ouders, niet boos worden op Simon, maar gewoon rustig met hem praten, wat extra aandacht geven, want zij weten ook wel dat het heel spannend is. En dat Simon, zodra hij ziet dat school niet eng is, gewoon weer hun lieve jongen is.

De tekeningen, tja, niet helemaal mijn favoriet. Ze zijn niet slecht, oh nee, maar gewoon niet mijn stijl. Ik ben ook nieuwsgierig waarom Simon gele traantjes laat. 😛

Ik heb zeker genoten van dit leuke boek, en ik zou hem zeker aanraden. Leuk om te lezen als de kleine bijna naar school gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: