Review for Het unicorn knutselboek

Review for Het unicorn knutselboek

Heb je altijd al een eenhoorn cupcake willen maken? Of een stok-eenhoorn? Zoek niet verder en probeer dit boek.

Ik ben groot fan van de eenhoorngekte die ik zie op meerdere plekken, het levert leuke dingen op. Zoals lekker eenhoornijsjes bij de Jamin, en boeken, zoals deze.

Hoe kan ik dit boek ook laten liggen toen ik hem bij de nieuwe boeken van bibliotheek #2 zag liggen? En ik heb ook zeker genoten van dit superleuke, creatieve boek.

De instructies zijn duidelijk en leggen alles goed uit. Er zijn ook wat tips om nog wat extra hulp te geven. Aan het einde van het boek zijn er sjablonen die je vaak nodig hebt voor projecten in dit boek.

Ik moet zeggen dat de kwaliteit van de knutselwerkjes/voedsel toch niet altijd hetzelfde was door het hele boek heen. En dat is wel jammer. Er zijn echt projecten waar je WAUW bij gaat (zoals de regenboogkwarktaart) en dan zijn er projecten zoals unicorn-potlood die ik nou niet echt mooi vond.

Oh, en verwacht ook niet dat alles eenhoorn is. Er zijn ook dingen met glitters, regenbogen, of felle kleurtjes. Enerzijds jammer, want ik verwacht toch eenhoorns, maar anderzijds, glitter en felle kleurtjes en regenbogen passen wel bij eenhoorns.

Ik heb helaas niks in huis om deze knutselprojecten te maken, en na gisteren ook niet echt in de goede gezondheid om even naar de stad toe te gaan. Aangezien het een bibliotheekboek is ga ik wat foto’s maken van projecten die ik zeker wil uitproberen. Welke dat zijn? Unicorn-bloempotje, de haarband (al ga ik wel voor een kleinere hoorn en minder tule, want ik wil hem wel in het gewone leven dragen zonder té veel er uit te zien als een carnavalsattractie, de papieren eenhoorn tas (misschien een leuk idee voor mijn bruiloft volgend jaar? :P). En dingen die eetbaar zijn: de cupcakes, regenboogchocolade.

Dus heb je zin om lekker creatief te zijn met eenhoorns? Hou je van glitter, regenbogen, en schattige dingen? Lees en probeer de projecten in dit boek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: