Review for Een geheim doosje

Review for Een geheim doosje

Niet wat ik had verwacht, helemaal niet wat ik had verwacht.

Ik was bij de bibliotheek toen ik deze zag. Het klonk griezelig, had het spookje (dus dat het een griezel/spookverhaal is) op de zijkant, en ik kon niet wachten om hem te lezen. Ik hou van horror tijdens de zomer. Het is dan vaak bloedjewarm en dan kun je wel wat kippenvel gebruiken.

Helaas is dit gewoon niet griezelig. Ja, er waren wat griezelige momenten, maar ik had al vrij vroeg door wat er nou aan de hand was. Dit had echt heel veel potentie, en het zou een goed spookverhaal zijn als je gewoon het einde veranderde. Een leuke plottwist en dus niet dat Els het echt allemaal nepte omdat ze een sneu persoon is die eens moet leren hoe ze normaal vrienden moet maken, iets wat ik al zag aankomen, maar toch hoopte dat het anders was.

Pam was wel een leuke meid, ik vond het alleen sneu voor haar dat Els haar zo behandelde. Je ziet dat die meid niet op haar gemak is en je dramt je zinnetje maar door. Ik vond het wel lief dat ze, ondanks haar weerzin, toch naar Els ging.

Hé Els, dat is niet hoe je vrienden krijgt. En ik ben ook best awkward met vrienden maken, maar als er een ding is dat ik wel snap is dat doordrammen en met enge dingen dreigen echt niet de mode operandi is om vrienden te maken.

Het einde. Tja, ik vond het erg jammer hoe het eindigde. Een beetje geforceerd in mijn ogen.

De tekeningen waren wel leuk gedaan.

Maar ja, helaas niet wat ik had gehoopt/verwacht en tja, er was dus potentie, jammer dat het toch voor de standaard (en voorspelbare) route is gegaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: