Review for Dad 4: De ster in huis

Review for Dad 4: De ster in huis

Een nieuwe dad, wederom met veel hilariteit, Mister Chicken, en meer.

Wat was ik dolblij toen ik dit boek bij bibliotheek #3 zag, ik wist niet dat deze serie ook in het Nederlands werd uitgebracht. Helaas heeft geen van mijn bibliotheken deel 2 of 3, dus moet ik maar eens deze serie gaan kopen op bol.com. 😛

Dit was een hilarisch deel, ik heb echt zoveel gelachen. Leuk dat het ook met de tijd meegaat. Bijvoorbeeld, dad is jaloers op een youtuber en besluit zelf ook wat te maken. Ja, je kunt al raden hoe dat eindigt. Ik vond het heel lief wat de meiden deden voor dad. Ook al moet ie misschien gewoon Mr. Chicken begraven. En dan is er nog een keer dat dad gaat Pokemon jagen.

Mijn favoriete comic uit dit boek? De poep slam dunk. Ik lag gewoon helemaal dubbel. Arme arme vrouw.

De liefste comics waren dan ook met de baby. Die vader doet zulke leuke dingen voor het meisje. Boos worden op de glijbaan (want ze wilde zelf en natuurlijk doet ze zich pijn), naar het park gaan, haar roepen als ze bezorgd is omdat papa naar de wc is.

Natuurlijk is hij leuk met al zijn kinderen, maar het is toch net anders met de jongste. Ook al moet ik wel lachen om hoe hij zonder kloppen bij de een na oudste binnenliep terwijl ze bijna aan het zoenen was. 😛

Het duurde ook even, maar toen had ik door dat die mannen die vader in het park ziet dus eigenlijk gewoon hijzelf is. En dat hij, nu hij weer een jaar ouder wordt, eens denkt over het verleden, het heden, en de toekomst.

En wat goed dat we weer eens een moeder zien. Ik verwonderde me in boek 1 al over waar de moeders zijn. En waarom ze niet voor hun kinderen zorgen. Bedoel, ik kan me voorstellen dat je carriere wilt maken, en dat dad nou niet echt een carriere of baan heeft, en het dus makkelijk is om alle kinderen bij hem te dumpen, maar ik vind het gewoon waardeloos. Zover hebben we nu dus de moeders gezien van de oudste dochter, en de een na oudste. Beide werken zich helemaal de pleuris, en je ziet wel dat beide meiden niet helemaal blij zijn ermee. In dit deel zien we de een na oudste zelfs dit zeggen: “Weet je, dad.. ik zou willen dat er geen natuurrampen en oorlogen meer waren in de wereld… een week of zo.. dan heeft mama ook ‘ns vakantie!” Sorry, maar mijn hart brak voor dat meisje. Ze wil zo graag haar moeder. 🙁
Plus in een stripje maakt ze zich zorgen om dad, omdat hij altijd verliefd wordt, een leuk kindje erbij krijgt, en dan gedumpt wordt met de baby erbij. Het is toch wat dat zelfs zo’n klein meisje dat ziet?

Ik ben nog steeds helemaal gek op de tekenstijl, het is gewoon zo leuk gedaan.

Ik ga snel maar eens boek 2 en 3 kopen, en hopen dat er meer in deze serie komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: