Review for Mijn leven als voetballer

Review for Mijn leven als voetballer

Voetbal, bijgeloof, hilariteit, en vriendschap.

Tja, hoe kon ik dit boek laten liggen? Ik vond het deel wat ik hier voor las al superleuk dus ik kon het niet laten om ook deze mee te nemen uit de bibliotheek.

Ik vond hem ook wederom erg leuk, ik had alleen wel wat probleempjes met Tom, onze hoofdpersoon. Hij is net ietsje té arrogant voor mij. Hoe hij dacht dat hij zo geweldig was, of dat hij veel beter voor de bal kon zorgen dan iemand die hem steeds achterliet, of met wedstrijden dat hij denkt dat hij een prof is, en ik kan wel doorgaan. Er zijn gelukkig ook nog momenten dat ik een andere Tom zag, en die vond ik veel leuker. Een harde werker, iemand die geeft om zijn team en vrienden, iemand die veel plezier heeft in voetbal. Maar ja, nog steeds heel jammer dat we ook de niet leuke Tom zo vaak zagen.

Ditmaal veel bijgeloof, want er is een belangrijke wedstrijd en dus moet de bal waarmee ze de vorige keer gewonnen goed bewaakt worden want ze willen hem weer gebruiken voor de nieuwe wedstrijd. Tom denkt eerst dat hij het mag doen, maar je mag al raden wat er gebeurd. En dat is niet het enige bijgeloof, er is nog veel meer en ik lag wel even dubbel hoor.

Leuk om de trainingen en de wedstrijden te zien, en Tom en zijn vrienden te zien voetballen.

Net als de vorige keer zijn er tips en uitleg over voetbal.

En het boek is ook leuk geillustreerd, dit keer veel fluorgroen.

Ik weet nog steeds niet hoe de serie loopt, is dit nou het eerste boek? Het tweede? Het derde? Geen idee. Ik kan in ieder geval niks vinden in het Nederlands. Maar, ach, net als het vorige boek maakt het niet uit, je kunt alles gewoon goed volgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: