Review for Mijn eerste profwedstrijd

Review for Mijn eerste profwedstrijd

Een leuk sportboek over een jongen en voetballen.

Het is blijkbaar het tweede (of weet ik hoeveelste) deel in de serie, gegeven dat ze naar een eerder boek hinten, maar je hoeft niet bang te zijn dat je iets mist. Je kunt dit deel heel goed lezen zonder iets te weten van het vorige.

De hoofdpersoon was soms een beetje irritant (omdat hij dacht dat hij heel wat was), maar verder was hij wel aardig. Plus hij is zeker goed in voetbal.

Ik vond het ook leuk dat er een meid in het team zat en dat die heel erg goed was in voetballen. 🙂 Ja, we hebben echt meer meiden nodig in voetbalboeken. Er zijn er al een best aardig aantal, maar meer is zeker niet erg.

De trainingen en de grote wedstrijd waren erg spannend, en ik ben zeker blij voor Tom’s team. Goed gedaan jongens!

Ik vond het leuk dat er veel illustraties waren die heel goed samenwerkten met de tekst.

Dus zeker een aanrader.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: