Review for Theater Popcorn uit de brand

Review for Theater Popcorn uit de brand

Het allernieuwste deel in de Theater Popcorn serie, en ik had hem denk ik leuker gevonden als oma niet in het boek zat.

Want oma is zo’n typische volwassene die niet kan inzien dat misschien, heel misschien, kinderen best van alles zelf kunnen, als je ze gewoon de kans geeft. Koken is echt niet zo moeilijk als je maar weet wat je doet. Decor maken en trappen zijn echt niet eng hoor, en wie gaat er nou stoeien op een trap? En zo kan ik wel doorgaan. Oma heeft overal kritiek en angst en ik werd er best moe van. En tja, dankzij haar gebeuren er dingen en heeft ze heel wat goed te maken. Trouwens wie zegt dat een volwassene beter/veiliger kan koken dan een kind? Heeft al heel wat krantenartikelen gelezen waar het juist de volwassene was die alles affikte

Het decor moet worden gefixed, en ik wist gewoon dat iedereen zal helpen (en ja, jullie zijn echt niet de enige in de wereld die weten hoe je bloempjes moet maken). Ik vond het erg leuk om te lezen en te zien dat er zoveel kleurrijke bloemen binnenkwamen.

Het toneelstuk was heerlijk, ik zou het niet erg vinden om er echt bij te zitten in plaats van er over te lezen. Dit keer gaat het over twee koninginnebijtjes die steeds ruzie maken over wie nu mag heersen over alles. Leuk wat oma heeft geregeld voor de kinderen, dat heeft het toneelstuk zeker nog mooier gemaakt.

Dit keer was de POV rol weggelegd aan Joy. Ik vond haar erg leuk, zij is de pianist/keyboardist van de groep.

Oh, en wederom hebben we stukjes tussen het verhaal door. Dit keer met hoe je bloemen kan maken met allerlei huishoudelijk spul in en rond het huis. Van scheerschuim tot koffiefilters. Ik vond het wel leuk om te lezen, maar, net zoals de vorige boeken, ik zou liever deze stukjes aan het einde zien. Nu was het afleidend.

Dus, ik heb uiteindelijk nog zeker genoten van dit boek, en ik kan niet wachten op het volgende boek in deze serie. Kijken wie er dan de hoofdrol speelt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: