Review for Saar in de zomer

Review for Saar in de zomer

Het is zomer (nou ja, nog niet, maar het is hier wel warm genoeg), tijd voor aardbeien, zwemmen, lieveheersbeestjes en meer!

Tja, ik kon deze natuurlijk niet laten liggen. Ik vind het altijd leuk om thema-boeken te lezen, en het is hier in mijn landje nu zo warm en vochtig dat het al aanvoelt als zomer. En ik hou nog steeds van Pauline Oud’s boeken, ze schrijft en tekent altijd zo fijn en leuk.

Ditmaal een Saar boekje, en Saar gaat gezellig bij oma logeren, en beleeft daar van alles en nog wat. Ze mag lekkere aardbeitjes plukken (mmmm), ze vindt uit wat lieveheersbeestjes zijn en wordt er ook helemaal verliefd op, ze gaat lekker zwemmen in een badje, en dan is er ook nog wat geknutsel. En dan is er nog genoeg wat ik niet verteld heb (want ik ga niet alles vertellen, je mag lekker het boek zelf lezen/voorlezen). Ja, Saar’s dag zit helemaal barstensvol met leuke activiteiten die helemaal perfect passen bij het seizoen zomer. Saar verveeld zich geen moment bij oma, en oma zorgt ook heel goed voor haar kleindochter.

Dit is dus een heerlijk boek om te lezen op een warme dag in mei, of tijdens de zomer. Maar je kunt hem ook in de winter lezen als je wel wat warmte wilt in je leven.

De illustraties zijn weer fantastisch en kleurrijk.

Oh, en ik moet ook zeker even pluspuntjes geven voor de knutselinstructies aan het einde die we ook al zagen tijdens het lezen. Leuk!

Dus ja, wederom een boek door Pauline Oud die ik van harte zal aanraden aan iedereen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: