Review for Mmmonsters

Review for Mmmonsters

Een heerlijke boek over monsters en vormen leren. En hoe kun je nou beter vormen leren dan met monsters?

Dit was een van de nieuwe boeken van mijn bibliotheek en ik haalde hem voornamelijk voor de monsters, maar toen ik hem uiteindelijk in mijn handen had was ik nog verder verliefd. Ik hou van boeken met flapjes (de verrassingen die je vaak vindt), ik hou van boeken die leren combineren met iets leuks, zoals monsters.

In dit boek zien we verschillende vormen monsters en dan ook een bord met lekkers in wederom vormpjes. Zoals het halvemaanmonster, wat zou die toch eten? Eerst goed kijken wat er voor vormpjes op het bordje liggen, en dan pas mag je het flapje openmaken om te zien of je gelijk had en het monster echt dat lekkers heeft gegeten.
Ik lag dubbel om het hartmonstertje, misschien moet je niet ook het stokje opeten? 😛

Ik vond alleen het einde een beetje eh, waarom moet het opeens met de wc eindigen? Ik gok dat kinderen het hilarisch zullen vinden, en dat is het belangrijkste, maar ik vond het er niet bij passen.

Ik had wat probleempjes met de flapjes. Het boek was nog helemaal nieuw en de flapjes hadden niet een stukje eruit of een lipje dus ik moest (sorry boek!) het boek een beetje buigen om de flapjes open te flippen want ik kreeg ze met geen mogelijkheid open (als ik het met mijn nagels probeerde kwamen er alleen deukjes in).

Maar verder zou ik dit boek helemaal aanraden. Het is een heerlijke manier om kinderen vormen te leren. Met lekkers en monsters. Ik weet zeker dat geen kind dit kan weerstaan. De monsters zijn ook leuk getekend en het eten maakte me erg hongerig want het zag er erg lekker uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: