Review for Deep South

Review for Deep South

Het is tijd om naar New Orleans te gaan, maar dat gaat zeker niet zonder problemen!

Dit was echt een geweldig deel, ook al had ik 2 dingen die ik minder vond. Laat ik daar dan maar eerst mee beginnen dan hebben we dat uit de weg.

1) Spook van de week komt wederom hier terug. Het was niet eens nodig, en ik vond het echt heel vreemd. Plus al dat gevloek? Is dat nou nodig? Ik vloek ook hoor, maar echt niet zoveel als dat er in dit deel gebeurd. Jammer!
2) Hoe Yuri x Fourmille opeens magisch elkaar samen leuk vonden. En dus niet Yuri die een one-sided crush heeft op Fourmille. Oh nee, opeens wil Fourmille ook. Dat doet me denken aan dit gezegde in het Engels: “absence makes the heart grow fonder”. Ik gok dat voor Fourmille dit betekende dat ze opeens MAGISCH liefde vond? zucht Zo jammer, gegeven dat in de vorige delen het toch heel duidelijk was dat Fourmille niet echt interesse had in Yuri.

Nou dat dat uit de weg is, even nog een waarschuwing voor iedereen, er zit een verkrachtingsscene in dit deel. Het is niet heel lang, gelukkig, maar nog steeds iets wat mij erg ongemakkelijk liet voelen.

Soledad? Ik vond haar fantastisch, ook al waren haar lyrics echt niet heel erg leuk of spannend. Misschien als je ze hoort in het echt dat het beter wordt, maar voor nu voelde het meer alsof ze gewoon wat dingen uit de lucht raapte en die bijeen plakte. En vooral dat laatste lied dat ze deed om haar vader te veroordelen klonk meer als een protest dan een liedje.
Maar ik vond haar wel erg dapper, dat ze gewoon doorzette zelfs wanneer alles helemaal slecht ging en zelfs gevaarlijk.

Oh en een foutje in de vertaling? Die moedervlek op Soledads rug is nou niet echt een rozekrans, het is meer een ster.

De seksscene tussen Fourmille en Soledad. Oh la la, nou dat had ik zeker niet verwacht, maar ik vond het helemaal niet erg. Het paste zelfs bijzonder goed bij alles.

Ik moest wel lachen om de Preshaunen en hoe angstaanjagend die beestjes zijn. Volwassen mannen die gewoon in hun broekjes piesen omdat de Preshaunen met grote grijnzen en enge oogjes naar ze staren. 😛

Leuk om New Orleans/Deep South te zien.

En zoals ik al blijf zeggen, de art is echt prachtig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: