Review for De grot van Bruine Beer

Review for De grot van Bruine Beer

Bruine Beer vindt een nieuwe grot, maar hij is al snel niet tevreden! Er is teveel ruimte!

Tja, de cover die riep me gewoon, die zei tegen me dat dit een leuk en grappig boek zou zijn. En nadat ik de blurb had gelezen was ik het er helemaal mee eens en mocht dit boek mee.

Ik heb me toch een portie gelachen om deze grote Bruine Beer. Ik weet niet zeker of ik stelen goed vind, want dat doet hij wel als hij de grotten (garages) van de mensen in de buurt ziet. Maar ja, het is een beer, die snapt waarschijnlijk niet dat stelen slecht is. 😛 Ik moest wel lachen dat de beer zoveel spullen meenam en niemand het blijkbaar door had (dus in die zin heeft ie de mensen misschien nog geholpen ook). Ik vroeg me al af hoe lang het zou duren tot zijn huis vol zou zijn, nou, gegeven dat hij op een gegeven moment struikelt over doos 79 (!!) heel erg lang.

Ik vond het leuk om zijn vrienden te zien, ja, we zien meer dan alleen de Bruine Beer. We zien ook een Grijze Minibeer, een Blauwe Babybeer, en een Zwarte Grizzlybeer. Deze 4 zijn echt de beste maatjes, en ze vinden het dan ook erg leuk om te zien dat hij zijn huis volgooid, en helpen hem wanneer hij vast komt te zitten.

Verder zal ik niks verklappen. Komt de beer nog vrij? En wat moet er dan met de spullen gebeuren? En zal de beer blijdschap vinden in zijn huis? Lees maar lekker het boek en kom er zelf achter. Ik beloof je het is erg lief, leuk, en ik was heel blij voor iedereen.

Dus een heerlijk boek over jezelf thuis voelen in een nieuwe plek, over spullen, en over vriendschap. Oh, en ik vond de tekeningen echt harstikke leuk, vooral hoe de beren waren getekend. Echte beren, niet van die schattige (die ook leuk zijn hoor, maar soms wil ik wel eens een echte beer).

Een aanrader dus lees hem snel~

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: