Review for Barcelona

Review for Barcelona

Dit keer gaat de hele groep naar Barcelona, nou ja, de hele groep? Ons duo moet even iemand redden die nu in de bak zit.

Maar ja, helaas was het toch weer veel van hetzelfde. Heel erg veel. En het haalt een dieptepunt met wederom een spook van de week. Dat is normaal al saai (in ieder geval na 3 boeken), maar het is een groter dieptepunt als blijkt dat hetgene dat dit keer onze MC overneemt een kat is… Jep, een kat. Ik vond het echt teleurstellend, ook omdat Fourmille helemaal in de kat rol ging, en dus enorm voor schut stond tegenover alles en iedereen. En ook Schrödinger much? Dat is alles wat ik zal zeggen over de kat.

Ik vond het wat is er gebeurd met de meisjes dan wel interessant om te lezen, wauw, wat een eng idee dat iemand zoiets doet. Het zag er wel mooi uit, maar ja, niet iets wat je nou met vrouwen moet doen, of met iemand eigenlijk.

We zien ook weer wat hints naar de geschiedenis van Ekhö en ook naar de preshaunen. En we zien ook hoe Fourmille en haar bedrijfje het doen (hint, niet goed).

En er waren wederom wat sexy scenes, die ik natuurlijk best leuk vond om te zien.

De art was wederom erg mooi, alleen vond ik Fourmille als kat erg lelijk getekend en ook erg vreemd gedaan.

Maar ja, alleen heel jammer dat het verhaal steeds minder wordt.

Star rating, 3 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: