Review for Jan van Haasteren zoekboek van Nederland

Review for Jan van Haasteren zoekboek van Nederland

Wie kent Jan van Haasteren niet? Met zijn leuke art die op vele puzzels te vinden zijn kun je hem gewoon niet missen.

Ik ben al jaren fan van Jan van Haasteren. Ik heb al flink wat van zijn puzzels en heb ze ook meerdere keren gemaakt, want je blijft gewoon leuke kleine details vinden. Dus, je kunt je voorstellen dat, toen ik het boek zag, ik het mee moest nemen uit de bibliotheek.

12 heerlijke en leuke zoekplaten kun je vinden in dit boek. Ik geloof niet echt nieuwe prenten, de meeste herkende ik direct van de puzzels. Wel een beetje jammer, ik had toch wel iets van gehoopt dat er wat nieuwere/niet gebruikte platen in zouden zitten, maar ach, dit werkt ook en maakt het echt niet minder leuk voor mij.

Ik heb ook mijn vriend meegetrokken om mee te zoeken (hij vindt Jan van Haasterens tekeningen ook altijd leuk + hij houdt van zoekplaten). En samen gingen we op zoek naar de typisch Jan van Haasteren dingetjes, van de oude vertrouwde haaienvin tot Sinterklaas tot handjes, pleistertjes, pijltjes, staarten, en meer.
Dit zoekboek heeft ook nog eens 2 extra zoekopdrachten per plaat. Ik had graag wel wat meer zoekopdrachten gezien, nu waren we toch al snel klaar met zoeken. Ach, gelukkig is Jan van Haasteren geweldig met zijn platen en er is altijd iets hilarisch/grappigs te vinden (soms iets groots, soms gewoon iets kleins).

Dus dit boek zal zeker wat plezier geven. Plus het is al erg leuk vanwege Jan van Haasterens tekeningen, nu heb je er 12 bijelkaar zonder dat je de puzzels hoeft te pakken/hebben. Ik zou het boek dan ook aanraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: