Review for Hollywood Boulevard

Review for Hollywood Boulevard

Het derde boek en dit keer gaan we naar Hollywood!

Jep, Parijs is helemaal klaar, en dus is ons duo op weg naar Hollywood om een contract af te sluiten met een populaire ster, Norma Jean. Een leuke meid die wel van wanten weet. Ik vond het echt hilarisch hoe ze het bodysuit negeerde en gewoon in haar blootje de scene (en de scenes daarna) deed. 😛 Dus ik keek er wel naar uit om ons duo deze meid voor hun agency te krijgen.

Helaas ging het al snel de verkeerde kant op en we hebben weer een spook van de week. Yep. Alweer. Ik word er best moe van, kunnen we nou gewoon een deel hebben waar dit niet gebeurd en we gewoon wat meer te weet komen over Fourmille/Yuri en of ze nog ooit terug zullen kunnen naar de gewone wereld? En natuurlijk wel wat zien van Ekhö, maar dan zonder het spook gebeuren?
Plus het is gewoon irritant dat geen van de spoken het doorheeft dat ze a) dood zijn en b) in een ander lijf zitten. Echt, het is zo cliche aan het worden dat de spookjes helemaal niet doorhebben dat ze een lijf lenen van iemand anders en dat ze daar misschien eens rekening mee moeten houden.

Ik moet helaas zeggen dat ik toch echt een puntje aftrek vanwege wat er gebeurde tussen Yuri en Fourmille, um sorry, Norma Jean. Namelijk dat die twee sex hebben. Yuri, man, je weet dat Fourmille dit niet wilt. Je weet dat ze nee zou zeggen, maar zodra er dus een spook in haar zit die wel wil ga je ervoor? Sorry, maar dat is gewoon, zoals Fourmille ook zegt, verkrachting. Het is Fourmille’s lijf, en omdat ze nou net niet aanspreekbaar is geeft jou geen toestemming om sex met haar te hebben. Bah! Vies! Zo jammer dat de schrijver dit maar heeft toegevoegd.

Het einde was heel verdrietig, arm kind. 🙁

Wat nog meer, ah, ja, kijk zeker ook goed rond terwijl Fourmille/Yuri door Hollywood lopen, wie weet zie je wel allerlei filmsterren/films die wij hier kennen voorbij komen. Zoals Harry Potter en zijn vrienden!

En wederom grote pluspunten voor de art. Prachtig getekend!

Dus ja, als ik over een paar weken weer naar bibliotheek #3 ga, zal ik zeker nog wat delen meenemen. Ik ben vooral geinteresseerd in deel 5 die eens niet een stad/stuk van de wereld als titel heeft, maar over het geheim van de Preshauns gaat! Ohhh.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: