Review for Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino’s

Review for Het ongelooflijke maar waargebeurde verhaal over de dino’s

Een leuk boek over een kip die ook een dino is. 😛

De meeste mensen die me kennen weten dat ik hou van dino’s en dus moest ik dit boek zeker ook proberen. Ik was erg nieuwsgierig naar hoe de schrijver het hele kip = dino zou brengen, en ik ben zeker zeer tevreden hoe de schrijver het heeft gedaan.

Zeg hoi tegen onze hoofdpersoon, een kip. Ze gaat ons vertellen dat zij ook een dino is. Ja, zelfs de verteller geloofd het eerst niet (waar ik ook dubbel om lag want de kip was natuurlijk best een beetje beledigd dat ze niet werd gelooft).

Maar ze heeft een groot fotoalbum met bewijs! Van velociraptors (bah, die veren, geef mij maar gewoon de reptiel-raptor) tot diplodocussen (met een diploma in kussen) tot een grote boze t-rex. We zien allerlei momenten in het dino leven, van familie foto’s tot kleine souveniers. Het was heerlijk om mee te kijken in de geschiedenis van dino’s (en dus kippen).

Uiteindelijk zien we zelfs dat onze kip een gigantisch ei heeft die zij gaat uitbroeden. Ja, ja, een dino ei, en natuurlijk is de kip erg nieuwsgierig naar wat er uit komt. Ik lag nog verder dubbel toen we zagen wat er uit het ei kwam. 😛 Hopelijk kan onze kip snel rennen (want vliegen gaat haar niet lukken).

De art is briljant, ik vond de dino’s erg leuk getekend.

Ja, dit is zeker een aanrader voor iedereen die van dino’s houdt en wel eens wilt weten hoe een kip en een dino familie zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: