Review for Gung-Ho #2: Kortsluiting

Review for Gung-Ho #2: Kortsluiting

Eh, niet zo goed als het vorige boek, ik had er verschillende problemen mee. Helaas.

Het begon nog wel zo goed, maar het ging algauw heel erg naar beneden. Ik had erg veel hoop Zack, maar hij is dus net zo erg als zijn broer. Net zo playboy als hij. Ja, echt. Die jongen heeft een superleuke meid die hem superleuk vindt, maar wat doet hij zodra er een ander nieuw meisje in de groep komt? Jep, je raadt het al, hij gaat achter haar aan, en doet alsof hij het zo zo erg vond dat zijn vorige meisje allerlei dingen met hem deed. Ach gut, gut gut. Plus niet alleen dat, maar ook op andere fronten was Zack heel erg anders dan hoe we hem leren kennen in het vorige boek. Op een gegeven moment gaat hij zelfs weg van zijn wachtpost om gezellig een double date met de meiden te hebben. Jep. Er lopen allerlei enge beesten rond, wacht is heel erg belangrijk, maar meneertje denkt alleen maar met zijn penis.
Oh en heb ik al verteld over het stuk dat hij met zijn motor naar buiten ging vanwege een relletje met de andere jeugd? En je wilt niet weten hoe dat is geeindigd.

Ondertussen is broer nog steeds bezig met allerlei ongure dingen, en tja, sorry, wat een kwallebak is die gast zeg. Hij vindt het stoer om lekker rond te neuken, te stelen, en ga zo maar door. Ik kan me heel goed voorstellen dat hij binnenkort of wordt opgegeten of uit de kolonie wordt gegooid.

Er is ook nog best wel wat naakte borsten (maar gelukkig weet de tekenaar wel hoe hij ze moet tekenen, ze zijn geen meloenen of zo), er is een blowjob scene (waar je niet veel van ziet).

En natuurlijk zijn er de Rippers. Dat was eigenlijk een van de weinige stukken die ik goed vond. Die beesten zijn echt dodelijk en ik ben nog steeds nieuwsgierig over hoe die beesten de wereld hebben overgenomen. Genetisch mutatie? Losgelaten door gekke wetenschappers? Hopelijk, als ik ooit deel 3 en verder kan vinden, komen we er achter.

De sensei? Tja, ik mocht hem wel (vooral omdat hij die dikke jongen onder duim hield), maar ik vond het wel een beetje eh dat hij wederom zo’n standaard ik kan de x taal niet spreken dus haper ik maar wat aan elkaaar. “Zij jou eten. Jouw blabla niets veranderen.” Dat soort gedoe, het is echt zo stereotypisch en ik snap niet waarom het altijd op deze manier moet.

Het einde? Tja, ik had het kunnen verwachten maar ik was nog steeds geschokt dat ze zo ver zouden gaan voor een straf. 😐

Dus ja, hopelijk vind ik ooit deel 3 en verder en kan ik deze verder lezen. Ik hoop wel dat het beter wordt. Dat Zack eens wat minder met zijn penis denkt en meer met zijn hersenen, ik weet dat hij een goed stel heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: