Review for Er zit een monster in je boek

Review for Er zit een monster in je boek

Oh nee, er zit een monster in je boek!

Een heerlijk boek was dit zeg, ik had al gehoopt dat het leuk zou zijn, maar zo leuk? Ik weet zeker dat kinderen dit NOG leuker vinden dan ik het vond.

Want dit is niet zomaar een boek over een monster in een boek, oh nee, het is heel interactief. De schrijver/voorlezer zal je vragen om het boek te schudden, nee, niet naar rechts, maar naar links. Om het boek te zwaaien, je moet blazen (veeeeel harder), je moet schreeuwen. Alles om het monster uit je boek te krijgen, want je wilt natuurlijk geen monster in je boek. 😛

Ik moet zeggen dat ik op punten wel medelijden had met het monster, hij leek niet heel erg slecht en ik vond het zielig dat ik het boek moest schudden of naar hem moest blazen.

Het einde? Of eigenlijk wat er uiteindelijk gebeurd en dat weer naar het einde leidt. Ik zal niks verklappen, maar ik vond het echt superleuk en ik moest wel lachen om hoe de schrijver het boek eindigde.

De tekenstijl, of eigenlijk hoe het monster getekend is, was erg schattig en leuk. Het monster was nou niet echt eng, maar dat vond ik niet erg want dat paste bij het boek.

Ik zou dit boek zeker aanraden. Kinderen zullen er niet genoeg van krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: