Review for New York

Review for New York

Zo ben je onderweg naar New York en het volgende moment zie je een eekhoorn en ben je opeens in Ekhö.

Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik het boek meenam omdat Barbucci de art heeft gedaan. Die kan supergoed (en sexy) tekenen en ik moet gewoon alles lezen wat zijn art heeft.

En uiteindelijk was het verhaal ook nog eens best goed, nou ja, het verhaal van de meid. Ze heeft namelijk ook iemand (per ongeluk) meegenomen toen ze in haar moment van angst hem vastpakte (en nou zou ik dat ook doen als mijn vliegtuig opeens besluit heel snel naar de aarde toe te willen). 😛 Oeps?
Op een gegeven moment raken ze elkaar kwijt (gelukkig niet té lang, maar lang genoeg) en vanaf dat punt totdat ze elkaar weer tegenkomen zie je dus twee POVs. Tja, die stukjes met die man vond ik maar niks, ik merkte dat ik gewoon moeite had om door het verhaal heen te komen. De enige reden die ik kan bedenken waarom die stukjes nodig waren was om het item dat onze gast vindt. Iets wat meer duidelijkheid geeft over hoe het duo is beland in deze spiegelwereld.

Ondertussen is onze meid aangekomen bij het bedrijf van haar oude tante. Een bedrijfje voor zangers/toneelspelers/dansers/etc., best een leuk bedrijfje, ook al was ik voornamelijk geinteresseerd in de tweeling Yumma en Yummy. Ja, sorry, ik wist gewoon dat Barbucci iets geweldigs zou tekenen, en ohhh jaaaa. We zien twee keer een show van de tweeling en phew! waait een briesje naar haarzelf toe

Dan is er nog het mysterie van hoe de tante is overleden, maar gelukkig komen we er op een leuke/interessante manier achter wat er nou is gebeurd. Fourmille wordt namelijk overgenomen door haar lieve tante (heerlijk hoe die steeds Fourmille’s haar omgooide naar haar eigen kapsel).

En natuurlijk zijn Fourmille en die man ook nog op zoek naar waarom en hoe ze hier zijn gekomen. En ook nog eens kijken of ze ooit nog terug kunnen naar de gewone wereld. Want dat willen ze allebei heel erg graag (en kan ik me ook voorstellen).

Fourmille was een erg leuk personage, ik vond haar heel stoer en mooi. En ze heeft ook een paar geweldige expressies.

Ik lag helemaal dubbel om het einde! Haha, geweldig!

Nog als laatste de art, wel ik denk dat ik er al genoeg over heb gezegd, maar toch even dit, Barbucci moet meer tekenen! Het is echt prachtig en sexy en mooi en wow.

Ik ga zeker ook op zoek naar de volgende delen, nou ja, dat moet maar wachten tot ik weer bij die bibliotheek in de buurt ben, dus over 2 en een half weken.

Zeker een aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: