Review for Engel/Duvel: Deel 3: Paradijs

Review for Engel/Duvel: Deel 3: Paradijs

Het derde deel in deze sexy en grappige serie. Zwangerschap, onthullingen, en meer!

Dit deel was ietsje minder perverted dan de andere delen. Natuurlijk was er genoeg sexy en sexy scenes, maar ik weet niet het was toch anders. De zwangerschap nam toch echt de hoofdrol, en die was heel leuk om te lezen. Ik ben heel blij dat de schrijver niet meteen haar POEF zwanger heeft laten zijn, maar in plaats daarvan zie je Angie’s buik steeds groter en groter en GROTER worden.

En ze krijgt ook alle zwangerschapsverschijnselen die je kan krijgen. Pijnlijke voeten? Zin in bergen eten (vaak onmogelijk te vinden, RIP Damian)? Moodswings? En ik kan nog wel even doorgaan. Ik had best medelijden met Damian die mocht namelijk alles vinden en moest vaak ook erg goed op zijn worden passen (zelfs meer dan normaal).

Maar er zijn naast de zwangerschap ook nog wat onthullingen. Zoals waarom de ouders van Damian zo geheimzinnig doen (haha, ik had iets heel anders in gedachten dan dat), hoe Damian’s band is begonnen (met een dildo als microfoon :P), wie Uriël is (haha, arme gast het lijkt me vreselijk om erachter te komen dat de meid met wie je wilde sexen …. is), en nog veel meer. Ja, ik vond het echt leuk dat die ook waren toegevoegd, het voegde toch echt iets toe aan het verhaal. Het gaf wat extra’s aan het verhaal en de karakters.

En arme Angie, zelfs als ze zwanger is zijn er perverts.

Dit keer hadden we naast illustraties aan het einde (door allerlei mensen) ook illustraties door de verhalen heen.

Ik vond het alleen jammer dat na de zwangerschap/geboorte van het eerste kindje de tijd heel snel voorbij vliegt en ze dus uiteindelijk 3 kindjes hadden (2 leken heel erg op Angie met wat van Damian, 1 lijkt heel erg op Damian met wat van Angie) en dus op reis gaan naar oma (die blijkbaar kotskoekjes maakt :P).

En ik denk dat mensen nu wel weten dat ik de art gewoon helemaal geweldig, sexy, en mooi vind.

Maar verder erg leuk, hopelijk komen er meer boeken in deze serie want ik wil zo graag meer Damian x Angie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: