Review for Engel/Duvel: Deel 2: Vagevuur

Review for Engel/Duvel: Deel 2: Vagevuur

Onze engel en duivel gaan trouwen, maar natuurlijk gaat niet alles van een leien dakje.

Zo, ik was heel blij dat ik ook deel 2 had meegenomen, en nu wens ik dat ik ook deel 3 had meegenomen, maar ja, ik had mijn max 12 boeken bij bibliotheek 3 al bereikt (en ik wilde geen van mijn andere boeken wegleggen).

Dit was weer een superleuk deel, veel meer seks dit keer (waar je in het vorige deel meer seksreferenties had), maar ook heel veel we-gaan-trouwen-perikelen. Wat voornamelijk te doen had met de families van ons stel. Damian’s familie is… zoals ik had verwacht. Een pervert als een vader (ik moest zo hard lachen om hoe awkward de ontmoeting was tussen Angie en de vader), een moeder zonder schaamte (en oh wee als je haar boos maakt). Maar ze zijn wel heel lief en open en je ziet dat ze meteen Angie heel erg leuk vinden en haar bij alles betrekken.

Dit in tegenstelling tot Angie’s moeder (ze heeft geen vader). Die vrouw is echt een feeks. Vast in oude waarden en normen. Ze neemt geen blad voor haar mond, maakt niet uit of ze misschien mensen pijn doet. Ik moet zeggen dat ik haar echt niks vond. Je dochter vasthouden aan een belofte die ze ooit, toen ze nog klein was, gemaakt had is gewoonweg belachelijk. Gegeven Angie denk ik dat ze niet eens precies wist waarvoor ze de belofte maakte en ik denk dat ze het gewoon deed om haar moeder blij te maken. Dus ik was best boos op hoe de moeder steeds reageerde en ik wilde haar het liefst van een klif gooien bij het einde. Lekker ben jij zeg. 😐

Dus dit boek zat weer vol met hilarische situaties tussen Angie en Damian. Angie is nu best klaar om seks te hebben en ze wil het ook graag (ook al is dat in eentje voor een andere reden dan dat je misschien zou denken). Ze wil zelfs nieuwe dingen proberen (alleen kun je al voorstellen hoe dat eindigt). Damian is weer heerlijk perverted aan het doen (arme Angie en kleding passen, misschien moet je het gewoon maar weer met je vriendinnen doen, dat is veiliger).

Ik vond een ding alleen heel jammer. Ze zijn net eigenlijk met seks begonnen, ze zijn in het midden van trouwen, maar Angie wil al meteen een kind. Ik snap dat ze al 7 jaar bij elkaar zijn, maar ik vond het gewoon een vreemde situatie. Veel te gehaast. Ze zijn net aan de seks aan het wennen en dan moet er maar meteen een kindje komen? Ik had veel liever gehad dat ze in dit deel wennen aan de seks en het genot, dan trouwen en het drama om dat heen, en dan in het volgende deel misschien eens denken aan de volgende stap. Dus ja, erg jammer dat het allemaal zo gehaast ging.

De art is natuurlijk wederom prachtig.

Nu een paar weken wachten tot ik weer naar Bibliotheek 3 ga, hopelijk is deel 3 er dan nog. 🙂

Ik zou deze serie zeker aanraden aan iedereen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: