Review for Engel/Duvel: deel 1: Inferno

Review for Engel/Duvel: deel 1: Inferno

Een Engel en een Duivel worden verliefd, tja, wat kan hier misgaan? 😛

Ik wilde deze serie al een tijdje lezen, maar ja, niet makkelijk te vinden tot ik opeens bij bibliotheek #3 ze tegenkwam! Dus ja, meteen de eerste twee delen mee. En natuurlijk ook meteen deel 1 lezen!

Wat was dit hilarisch. Arme Damian. Helemaal niks tot het huwelijk (en dan ook echt niks hé, alleen wat knuffelen en zoenen), ik kan me best voorstellen dat dat niet leuk is, maar ik vind het dan wel lief van hem dat hij bij Angie blijft. Hij houdt heel veel van haar. 🙂 Ook al heeft hij dus wel, kuch een paar strips wat probleempjes omdat hij het toch echt te moeilijk vindt. Ik lag dubbel (en vond het sneu) om de strip waar hij een hele sterke arm had, tja, hij moet op een of andere manier zijn sabel blij maken. 😛

Angie is een leuke meid, maar hemeltje, wat een ditz. En zo naief! Ik verbaasde me wel dat ze echt niks wist over sex en verschillende dingen omtrent sex. Je zou toch zeggen dat ze wel iets weet, maar nee, deze meid is echt totaal blank als het om dat onderwerp gaat. Maar ze is wel erg lief, en ik snap wel waarom Damian voor haar gevallen is. Plus ik vind het ook leuk dat ze ook heel pittig kan zijn en echt niet op haar mondje is gevallen. Ze zegt waar het om gaat en Damian komt niet zomaar weg met dingen.

Ik lag regelmatig dubbel om wat er gebeurd in het leven van Angie en Damian. Van staafmixers die geen staafmixers zijn, tot dronken avondjes uit, tot Damian die denkt dat Angie eindelijk wilt… maar toch niet (maar toch, al dan niet chagerijnig, haar wel helpt met waar ze hulp mee nodig had). Er gebeurd altijd wel wat in het leven van dit stel. Heerlijk!

Het einde was lief, maar ook wederom hilarisch. Arme Damian, het zit hem niet mee hé. Maar ik ben heel blij voor ze. Ik gok dat met het volgende deel we wat meer pittige strips krijgen.

En de art is echt supermooi. Wat ook een hoofdreden was waarom ik deze serie wilde lezen.

Dus ja, echt een aanrader als je een hilarische strip wilt met wat seks/seksgrapjes (en natuurlijk prachtige art). Je zult regelmatig helemaal dubbelliggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: