Review for Acception #losers

Review for Acception #losers

Arcus is nieuw per school en hij heeft het maar moeilijk.

Waarom? Omdat hij er net iets anders eruitziet dan de meeste mensen/tieners. Hij heeft regenbooghaar, houdt van fashion, geeft modetips, en ja je weet hoe mensen zijn. Maar Arcus laat zich niet kisten en gaat gewoon door met blijdschap en fashion. Heerlijk!

Acception, vreemd woord trouwens, bedoelde de schrijver acceptation? Want Acception is geen woord, of in ieder geval geen woord dat meer bestaat. En natuurlijk gegeven het topic van de strip zou ik zeggen dat ze dus acceptation bedoelde.

De strip is erg leuk, en ik voelde me vaak best verwant met Arcus. Ik was ook niet echt een meisje die er uit zag als een meisje en ik droeg ook gewoon wat ik lekker droeg of wat ik dus leuk vond, net als Arcus. Geen mode blog, maar ja, ik wist niet eens dat je blogs kon maken, plus Internet was nou niet zo makkelijk nog. Dus ja ik vond Arcus helemaal geweldig. Zijn haar, het feit dat hij zich niet liet kisten, en ook niet opgaf op Maud en gewoon bleef proberen vrienden te worden met deze chagerijnige meid.

Ik moet zeggen dat ik wel even moest lachen om Arcus zijn naam, zijn de ouders Pokemon fans? Of hebben ze Alcus haar naam veranderd van Gundam Seed?

Maud was niet altijd heel leuk, maar ik mocht haar al snel wel. Ik zag dat er onder het boze uiterlijk een leuke meid zat die best het leuk vond dat Arcus vrienden wilt zijn. Haar thuissituatie is heftig, een alcoholistische moeder, een broer die niks doet, en een vader die er niet is.

Ik was wel verward over wat er met Arcus moeder was, is dit al eerder gebeurd? Waarom ik dit denk, omdat hij bij de manege iets zei over zijn moeder en er bezorgd om was.

Dit was echt een leuk boek, vaak 1 pagina comics, maar die vormen dan allemaal een verhaal.

Nog even over Iris, ik vond haar niet zo erg als ik had gedacht. Ja ze is een kreng, en ja ze is gemeen, maar ik zag ook dat ze het niet altijd zo bedoelde.

Ik moest wel lachen toen de nieuwe meid dacht dat Arcus ook trans was en ze haar lijf liet zien.

De art was wel redelijk, het was niet altijd mijn favoriet, maar ik vond het toch leuk.

Dus ja, om te eindigen, dit was erg leuk en interessant om te lezen en ik zou het zeker aanraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: