Review for Sky Doll: De Witte Stad + Sky Doll: Sudra

Review for Sky Doll: De Witte Stad + Sky Doll: Sudra

Een duo review voor deel 3 en 4 in deze serie!

Argh, ik kwam er net achter dat er nu dus geen nieuwe delen meer zijn in deze series! Ik vroeg me al af waarom Goodreads niks meer had, en toen keek ik op wikipedia, en zag ik dat Sudra pas net echt uit is, 11 jaar na De Witte Stad. zucht Jammer, en het is net echt spannend (en verwarrend aan het worden).

Normaal schrijf ik een review per boek, maar ik schrijf er nu gewoon 2 korte per boek.

Sky Doll: De Witte Stad: 4 sterren. Onze “helden” gaan naar de planeet terug om daar als “helden” te worden ontvangen… Tja, dat is toch niet helemaal wat ze beiden willen, vooral niet Roy.

Maar ik ben af en toe echt de tel kwijt van wat en hoe. Zoals dat de wonderdoener Noa/Agape zijn dochter noemde… maar we weten allebei dat hij met zowel Agape als Ludovica sex heeft/had… Um, eww?

Ook het hele gedoe om Noa heen is best verwarrend, waarom zij? Waarom zit dat in haar? Kan die arme meid niet gewoon eens wat rust krijgen in haar leven zonder al het gedoe? Ze heeft volgens mij al genoeg meegemaakt, en verdiend wel eens een vakantie van alles. Ik was wel heel blij wat ze deed voor Roy, ook al betekende het dat ze nu nog meer in problemen komt.

Dan zijn er wat leukere momenten tussen Roy en Noa. Ik ship die twee echt heel erg, en ik hoop dat ze snel verder zullen gaan met hun relatie.

De religieuze oorlog begint steeds verder te escaleren, en ik ben bang voor de resultaten als dit zo doorgaat.

Ik vond het leuk om een nieuw karakter te ontmoeten, de dochter van Frida Decibel, Cleopatra! Die meteen voor Jahu gaat (en Jahu voor haar).

Sky Doll: Sudra: 3.5 sterren. Ja, de rating voor de boeken gaat nog wat meer omlaag. Ik geniet er gewoon niet zo meer van. Teveel gedoe, te weinig antwoorden.

Net als het vorige deel was ik vaak even verward om de situatie, en dat is toch jammer.

Noa negeert alles en iedereen en gaat gewoon haar eigen weg (en komt zo dus in verschrikkelijke situaties (mijn hemel die ene situatie was vreselijk)).

Jahu vond ik eindelijk een beetje sympathiek maar toen zei hij al die dingen in het laatste stuk (wat ik enerzijds snap, maar misschien moet hij ook eens wat meer begrip hebben voor Noa).

Roy was wel een schat, en ik was ook zeker blij met een zekere scene tussen hem en Noa.

Dan is er nog dat nieuwe meisje, en tja, het voelde meer aan alsof ze erbij was geschreven zodat Noa verder kon met haar dingen en zodat de relatie tussen Jahu en Noa nog verder op explosief kon staan.

Dus ja, hopelijk komt er ooit weer een deel uit, en hopelijk duurt dat niet 10+ jaren, want tegen die tijd ben ik deze serie al vergeten. 😐

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: