Review for Sky Doll: Aqua

Review for Sky Doll: Aqua

Het tweede deel van de Sky Doll series, nu met meer antwoorden, maar ook wederom veel vragen, en nog veel meer!

Onze groep, Roy, Jahu, en natuurlijk onze supermeid Noa gaan naar Aqua toe. We weten niet echt waarom, tot veel later en toen was ik best geschokt. Ik had dit niet verwacht. Natuurlijk wist ik dat Roy en Jahu op een religieuze missie waren, maar ik dacht niet dat het zoiets was… Het verandert wel mijn perspectief op de twee karakters. Jahu mocht ik toch al niet, maar dat hij zo erg was? Nee. Roy, tja, die vond ik nog wel sympathiek maar met de gebeurtenissen nu, ik weet het gewoon niet meer.

Aqua was best een mooie wereld, ik vond het alleen heel oncomfortabel omdat die wezens daar half naakt waren + eruitzagen als kleine kinderen. En dan later zijn er ook nog andere dingen, tja, ik zat toch af en toe ongemakkelijk te wezen terwijl ik las.
Ik vond het wel interessant dat ze zichzelf klonen om verder te leven/nieuwe wezens te maken.
Plus het meditatie aspect (en hoe je naar binnen wordt geteleporteerd) was best mooi om te zien (en ik lag dubbel dat het Jahu niet lukte).

We komen weer wat meer te weet over Noa, maar er zijn nog steeds zoveel vragen die ik heb. Waarom zij? Weet ze zelf al wat er met haar aan de hand is? Noa dacht eindelijk dat ze vrij was van haar icky bah verplichtingen in de wasstraat, en dan komt ze nu terecht in een religieuze oorlog (want dat zou ik het wel noemen gegeven de dingen die er in dit boek voorbij komen). Ik vind haar nog steeds lief, en ik ben ook blij hoe open ze staat voor nieuwe dingen. Roy was echt tegen heel veel dingen (en we komen er ook wel achter waarom), maar Noa vond alles mooi, en wilde zoveel dingen weten.
Ik wilde haar best een knuffel geven aan het einde, na dit hele gebeuren. Dat kon ze wel gebruiken.

We zien ook wederom Lodovica, en ik mag haar steeds en steeds minder. We zien wat er gebeurd tijdens een mis. Er zijn protesten. En tja, dan is er die ene oncomfortabele sex scene die ik nou niet echt fijn vond om te lezen/zien.

De art is nog steeds supermooi. Misschien dat het wat minder naakt kan.

Ik ga snel maar deel 3 en 4 lezen, die heb ik ook allebei van de bieb geleend. Hopelijk komen we dan wat meer te weten, ik ben echt razend nieuwsgierig!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: