Review for Safari te paard

Review for Safari te paard

Het vijfde boek alweer in deze serie, dit keer gaan de meiden naar Zuid-Afrika.

Ja ja, deze meiden hebben alle geluk in de wereld. Ze kunnen paardrijden, ze gaan naar allerlei kampen, en ze gaan gewoon even naar Zuid-Afrika (en mogen ook nog eens terugkomen).

Ik moet zeggen dat er niet zoveel mysterie in het boek zat als de eerste paar boeken, hopelijk komt er weer wat van dat element terug in het volgende boek. Het duurde tot vrij laat eer er wat gebeurde, en dat was echt niet zo spannend als de vorige boeken.

Maar ik heb wel genoten van dit boek, het was erg leuk om de meiden te paard of met de auto door het stuk te gaan waar ze op dat moment waren. Leeuwen, aardvarkens, olifanten, en meer!

Ze redden ook nog eens een kleine olifant en zijn helemaal verliefd op haar. Dat vond ik nog wel het leukste stukje van het boek. Om te zien hoe zorgzaam ze zijn telkens als ze haar (en haar vriendjes) bezoeken.

Ook is er een documentaire/film gaande over de meiden (natuurlijk, want waarom niet?). Ik vond het wel leuk, maar ook wel een beetje saai.

En ik had medelijden met Bibi, die arme meid denkt lekker vakantie te hebben en dan moet ze zich steeds verstoppen. 🙁

Plus, iets wat me nu pas opvalt, alleen maar Britt/Esra staan op de covers. Enerzijds begrijpbaar, maar ja, Rania is ook best wel een hoofdpersoon, dus ik vind dat zij er ook op moet. Als ze nou een klein rolletje had, maar nee, deze meiden zijn een drietal.

Dus ja, een leuk boek, en ik heb best genoten van het verhaal.

Hopelijk komen er nog meer boeken in deze serie, en hopelijk hebben ze meer mysterie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: