Review for Zondag, maandag, sterrendag

Review for Zondag, maandag, sterrendag

Een lief, leuk, grappig, geweldig boek over Nora en haar nieuwe buurjongen Sep.

Ik vond Sep eerst niet superleuk, maar hij werd uiteindelijk toch een karakter dat ik erg leuk vond.

Nora heeft uiteindelijk ook weer wat geleerd over Sep, maar ook over haar broers (iets wat ze zelf volgens mij totaal niet doorhad of misschien wel, maar wist ze niet dat het voor hen zo overkwam). Ik hoop dat ze in het vervolg ook wat lieve uitvindingen maken. Maar ik moet wel even zeggen dat die draak briljant was. 😛

Ik vond de vriendschap tussen Nora en Sep heel lief en ik was ook zeer blij dat ze elkaar hebben gevonden, ook al ging het dus even gepaard met wat argumenten. Sep kan Nora alles leren over het mooie heelal + laten zien dat niet alle jongens vreselijk zijn, en Nora kan Sep alles leren over uitvindingen en hem helpen als het nodig is (wat ze ook deed in dit boek).

De spreekbeurt? Mijn hemel, dat zou voor mij ook briljant zijn geweest toen ik nog op school zat. Ik had een hekel aan spreekbeurten, an sich voor de klas komen vond ik vreselijk. Dit zou geweldig zijn.

Ik vond de titel al erg mooi, maar dan kom je erachter waar de titel op slaat en toen vond ik de titel nog leuker!

En natuurlijk zijn er prachtige en leuke illustraties van Annet Schaap (en ja, dit was een van hoofdredenen waarom ik dit boek koos).

Een aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: