Review for Power Food

Review for Power Food

Foto’s, recepten, persoonlijke tips, en meer.

Ik had een boek nodig voor mijn groep op Goodreads, iets met baking/cooking. Tja, toevallig mocht ik van KPN 3 boeken kiezen uit een lijstje bij Bol.com en besloot ik deze te kiezen als een van de drie. Ik heb al eerder boeken geprobeerd van Rens Kroes en hoopte dat ik deze wel leuk zou vinden.

Een leuk boek, maar tja, toch niet recepten die ik ga uitproberen. Plus heel wat kan ik ook gewoon niet eten want noten noten en nog eens noten. Dat is echt iets waar ik best van baal in kook/gezonde voedselboeken, overal is amandelmeel, overal zijn noten en pinda’s. Bah.

Plus ik vind heel veel dingen ook niet supergezond eruitzien gegeven hoeveel erin een klein voedselding moet. En ik moet er niet aandenken om een gevulde paprika of sushi eventjes als snack te eten tussendoor. Nee, dank je. Geef mij maar gewoon een paar melbatoastjes met een plakje kaas of rijstwafel of iets anders lichts tussen de middag. Misschien 1 koekje als ik een off-dag heb.

Plus een beetje jammer van het ebook dat de teksten voor de recepten beginnen (en ook de ingrediënten) in caps staan. Wat voor mij af en toe het gevoel gaf dat de schrijfster aan het schreeuwen was. 😛 EET GEZOND! DIT KUN JE ECHT HEEL VEEL ETEN! OMG! 😛

Ook dat je voor een aantal recepten van alles en nog wat soms nodig heb (ijsmachine? Sapcentrifuge? Slowjuicer? Voedingscoach?). Tja, nog een reden dat ik het toch niet ga uitproberen. Straks vind ik het toch niks zit ik opgescheept met zut die ik niet gebruik. Toch een beetje zonde van mijn geld dan.

Het boek heeft ook foto’s, ik had niet veel interesse in Rens Kroes foto’s (en waarom zijn er twee van haar in haar ondergoed?), maar de foto’s van het eten zagen er goed uit (alleen jammer als dan al de nootjes ziet, of tot de nare verrassing komt dat er noten inzitten).

Tja, ik kan het dus niet heel hoog raten. Helaas. 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: