Review for Papadag

Review for Papadag

Welkom bij het dagelijkse leven van een vader en zijn pasgeboren zoon!

Ik zag dit boek bij toeval in de bibliotheek (een van de vele), geen idee hoe ik die ooit over het hoofd heb gezien. Ik moest hem meteen meenemen vooral toen ik de achterkant zag (die ik later ook aan mijn vriend liet zien die vervolgens helemaal dubbel lag).

We zien in dit boek het kleintje opgroeien, van net geboren tot eerste schoentjes en eerste stapjes. Van bietenexplosies (don’t ask), wie er moet verschonen (helemaal eens met de moeder), tot voetbalscores (ben blij dat als ik ooit kinderen heb dit nooit zal gebeuren gegeven dat mijn vriend voetbal niks vindt). Ik lag regelmatig dubbel, maar soms was ik ook wel verdrietig. Dat het kindje ziek was, dat de vader niet altijd gelukkig was.

We zien voornamelijk de vader, maar we zien ook af en toe de moeder.

De illustratie-stijl past er heel goed bij. Simpel, maar je kunt meteen zien wat er gebeurd, wat er aan de hand is.

Ik hoop dat deze schrijver nog meer boeken schrijft zoals deze. Dit is ook zeker een aanrader!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: