Review for Odo

Review for Odo

Een kleine uil gaat voor het eerst op kamp (spannend) en wil heel graag vrienden maken.

Ik ken dat gevoel dat de uil heeft. Ik weet nog de eerste keer dat ik op kamp ging met scouting. Wat was dat spannend zeg! Ik kende de mensen dan wel, maar ik was nog niet heel lang op scouting, dus ik had nog niet echt veel vrienden. Dus ik probeerde ook mijn groepje te vinden!

Ik vond het wel sneu voor het uiltje, want helaas ziet niemand hem want iedereen zit al in zijn eigen groepje dat bij de vogelgroep hoort (van watervogels die gaan zwemmen tot luidruchtige vogels die lekker muziek maken). Ondanks dat het wel zielig was voor de uil, vond ik het wel leuk dat de schrijver/illustrator de vogels zo bij elkaar zette.

De dag eindigt voor de vogels, en het is tijd voor een kampvuur, en daar zal Odo laten zien dat hij een geweldige vogel is! Eentje waar je vriendjes mee wilt zijn. Ik zal niks verklappen natuurlijk, maar ik vond het echt leuk om te lezen en ik was zo blij voor Odo.

De tekeningen zijn prachtig, de cover was dan ook mijn nummer 1 reden om dit boek uit te proberen. Ik vond de stijl gewoon schattig en mooi. En de rest van het boek is gelukkig ook mooi geillustreerd met heerlijk veel details. Soms kon ik gewoon even niet stoppen met kijken en dus duurde het een beetje langer voordat ik klaar was met lezen.

Dus ja, een aanradertje dit boek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: