Review for Het paard zonder ruiter

Review for Het paard zonder ruiter

Het nieuwste boek in deze serie en dit keer hebben we een beroemdheid en veel gewetensvragen. 😛

Britt en haar vriendinnen gaan op vakantie naar een ranch. Cowboys, veel rijden, en ze verwachten dus een lekker rustig en gezellige tijd. Maar waar Britt en haar vriendinnen gaan is er altijd wel wat te beleven. 😛 Jep, deze meiden trekken mysteries aan als ware ze magneten.

Het mysterie in deze is toch ietsje minder dan in de andere boeken, maar er is een mysterie, je moet gewoon even geduld hebben.

Het boek is voornamelijk over ons groepje meiden en een groepje (vervelende) jongens als ze op zoek gaan naar een model die zogezegd ergens in de buurt vakantie viert. Ze willen een foto maken en die dan verkopen. Ik was niet heel erg blij met dit gebeuren, maar ik was blij dat Britt, nou ja voornamelijk haar vriendinnen, zich niet blij voelden over het stalken van een persoon. Ik zat wel even met mijn hoofd te schudden toen ze dachten dat omdat het model zich in de spotlights gooit dat ze dan ook geen privacy zou moeten hebben. Um, sorry, nee, dat is niet hoe dat werkt. Ze heeft nog steeds recht op wat privacy. 😛 Maar gelukkig kwamen er wel uit, en dat maakte me blij.

Ik vond de jongens echt waardeloos. Wat een stel zeg. 😐 Vreselijke types.

Het boek werd pas echt spannend aan het einde, ik zal niks verklappen, maar ik kon toen echt niet meer stoppen met lezen. En ik vond het plan van Britt gewoon helemaal top! Ik was wel eerst bang dat ze iets anders van plan was, maar gelukkig deed ze iets heel anders.

Er zijn ook illustraties, en ik vind het nog steeds mooi hoe de paarden perfect zijn getekend en de rest toch wat minder is.

Ik kan niet wachten op het volgende boek, safari tijd!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: