Review for Het geheim van de gouden hagedis

Review for Het geheim van de gouden hagedis

Ik had al een goed gevoel over dit boek, en ik ben blij dat ik gelijk had. Deze was echt leuk!

Bij aankomst op Schiphol komt Sam erachter dat hij een verstekeling heeft in zijn rugzak, namelijk een kleine goude hagedis! Al snel wordt het duidelijk dat er meer aan de hand is met deze speciale hagedis en zo begint het avontuur!

Sam was een leuk karakter en ik vond het tof wat hij deed en bleef proberen voor Dissie (de hagedis (ja creatief niet?)). En zijn verliefdheid op Nissa was gewoon schattig!

Ik vond Nissa een heel leuk karakter, ze was lief, en ik vond het geweldig dat ze zo snel de taal heeft opgepikt. Ze was ook mijn favoriete karakter in het hele boek.

Niet dat Eric een toffe gast was. Wat een etterbak zeg, en wat hij later doet is gewoon helemaal absurd. Sorry, maar dat gaat gewoon té ver. Er is een grens in wat je doet, en jij bent er echt kilometers overheen gegaan. Ik was het dan ook eens met een van de karakters toen er iets met Eric gebeurde. Ja, dat klinkt wreed als je weet wat het is, maar sorry, moet ik medelijden hebben met zo’n afschuwelijk personage?

Het einde was erg leuk, maar ik heb toch nog een vraag. Als dat beest een chip heeft? Dan kunnen ze hem toch zo vinden in de jungle? Of hebben ze de chip uit het beestje gehaald?

En ik vond het ook wel iets apart hoe makkelijk het allemaal ging (maar ach, het was ook wel spannend).

Leuke illustraties!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: