Review for De zadeldief

Review for De zadeldief

Er worden zadels gestolen op De Roskam, wie is de dief?

Ik heb al eerder wat boeken over De Roskam gelezen, en ik vond ze altijd erg leuk. Dus ik was heel blij toen ik vanuit KPN 3 ebooks mocht kiezen en deze stond er tussen!

Ditmaal is er een mysterie op De Roskam, er zijn zadels gestolen! Tja, je kunt al nagaan dat het zonder zadels niet makkelijk is om te rijden, maar gelukkig zijn de mensen daar erg inventief en gaan ze gewoon een lesje doen zonder zadels. Waar ik dus helemaal dubbel om lag omdat iedereen moeite had met fatsoenlijk zijn/haar paard op te komen. De illustraties maken het geheel helemaal af.

Ik vond het uiteindelijk wel een beetje apart met hoe het zadelgebeuren werd opgelost. Ik zal natuurlijk niks verklappen, maar tja, ik vond het wel een teleurstelling. Maar ach, het is een kinderboek, en ik weet zeker dat kinderen dit wel heel spannend en leuk vinden. 🙂

Ook fijn dat Blem weer helemaal de oude is. Want dat was ook iets wat in het boek belangrijk was.

Natuurlijk zit het boek ook weer vol met leuke en kleurrijke illustraties.

Ik ga snel eens op zoek naar nog meer De Roskam boeken. En ik zou deze dus aanraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: