Review for Chanel meets Cinderella

Review for Chanel meets Cinderella

Het vierde boek in de Fashion Academy serie en wat was ie leuk!

Ditmaal hebben we Abu en Valerie. Ik moet zeggen dat ik niet veel gaf om Abu, Valerie was echt de ster van dit boek gegeven haar opdracht en alles wat ze deed in dit boek. Ook al vond ik haar actie op het ijs wel het domste wat je kan doen. Oh hey, ik kan wel ballet, dus ik kan wel een pirouette op het ijs doen ondanks dat ik nou niet echt goed kan schaatsen. Je kunt al raden hoe dat eindigt. zucht Dus ik had nou niet echt veel medelijden met haar. Ja, het was sneu, maar tja, eigen schuld dikke bult hoor. Sorry als dit hard klinkt, maar hoe moet ik nou medelijden hebben met iemand die zoiets doms doet.

Maar verder was het verhaal heel erg leuk. IJsprinsessen, pruiken, mooie jurken, Coco Chanel, flashmobs (wat een briljant idee), een online magazine, een feest aan het einde (zoals altijd alleen was het deze keer wel echt mooi). Ik was erg benieuwd naar de opdracht van Valerie, we krijgen nog steeds hints, en je kunt het wel raden, maar ik heb al een aantal keer misgeraden. 😛 Ik vind het nog wel jammer dat we pas aan het einde achter de opdracht komen. Ik had graag het aan het begin gezien zodat we kunnen zien hoe ze de opdracht vervuld.

Ik vond het ook leuk wat Valerie deed voor Nuru. En hoe hard Valerie aan het werk was om toch bij het eindfeest uit de rolstoel te kunnen komen. Ik hoop dat Valerie ooit een echte lijn kan maken voor mensen in een rolstoel, ze heeft immers geweldige ideeën.

Ik vond het hele inspectie gedoe wel jammer. Vooral hoe het gedaan werd. Ze komen binnen en verwachten dat alles piekfijn in orde is. Het zijn kinderen, ze doen hun best om de kamers netjes te houden, maar ja, ze hebben ook andere dingen gaande. Ook hebben ze duidelijk gezegd dat ze bezig waren met een flashmob, dus je kunt verwachten dat het een beetje chaotisch is, ja wat verwacht je dan? Plus wees blij dat ze zo goed zijn met het onderhoud van de school. En ja, de testen gingen niet goed, maar daar is ook een reden voor. Sneu dat ze voor zo’n momentopname dan meteen de school affakkelen. Dus ja ik lag dubbel om het einde en wat ze daar moesten doen. Goed zo.

Ook zijn er weer illustraties. Dit keer in de kleur blauw!

Ja, ik heb genoten van dit boek. Ik vloog er gewoon door heen. Ik zal ook zeker boek 3 nog een kansje geven (die vond ik de vorige keer minder).

En ik kan niet wachten op het volgende deel in deze serie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: