Review for Theater Popcorn: Toi toi toi

Review for Theater Popcorn: Toi toi toi

Welkom bij Theater Popcorn!

Ik heb nog geen van de boeken gelezen, er schijnt er nog een te zijn, en die ga ik binnenkort maar eens uit een van mijn bibliotheken halen.

Dit was een heel leuk en lief boek over Theater Popcorn. Het is tijd voor een belangrijke voorstelling die de hele toekomst van het theater bepaald, maar van alles gaat mis. Er mist een jurk, geluid valt weg, en nog veel meer. Ik had al vrij vroeg een vermoeden wie het kon zijn (er was er maar 1), en ik was ook blij (en verdrietig want waarom zou je dit soort dingen doen) om te zien dat het diegene ook was.

Het boek is voornamelijk vanuit de POV van Fiks (Fadhila) verteld. Ik hoop dat het andere boek ook een andere POV heeft. Niet dat ik Fiks niet leuk vindt, maar ik wil ook de andere meiden wat beter leren kennen.

Heerlijk om over het stuk te lezen, het lijkt me leuk om die echt te zien. Het klinkt als een musical die ik vast goed zou hebben gevonden, en ik ben normaal niet zo van de musicals (ook voornamelijk te doen met het feit dat alles in mijn land naar mijn taal wordt omgegooid).

Het einde was ook heel erg leuk en ik was er erg gelukkig mee. Ik zal natuurlijk niks verklappen, maar ik denk dat de meesten al vanaf het begin kunnen raden hoe het eindigt.

Ik vond alleen die weetjes afleidend en ging ze op een gegeven moment gewoon negeren. Leuk idee, maar ja, ik vond ze ook niet erg bij het boek passen.

Er waren ook illustraties en die vond ik vrolijk en kleurrijk. De stijl is zeker een favoriet en ik zal ook eens kijken wat deze illustrator nog meer heeft getekend.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: