Review for Stoute jongens 3 – De haarbal neemt wraak

Review for Stoute jongens 3 – De haarbal neemt wraak

De stoute jongens zijn terug! Ditmaal hebben ze een harig probleem!

Ik was mijn kasten aan het leeghalen (want ze stonden scheef) toen ik deze serie weer tegenkwam. En raad eens wat ik in de bibliotheek zag liggen? Het derde deel. Natuurlijk in het Nederlands, maar ach, gelukkig doet de vertaler het heel goed en vind ik het niet heel erg om het te lezen in mijn eigen taal.

Dit was weer een heerlijk, hilarisch, grappig, maf, romantisch (Ja, echt! Kijk maar naar die hartjes in zijn ogen, de ego die ontploft, en het feit dat zij hem allerlei complimentjes geeft en zelfs een kusje), opeetbaar, en tja, ik denk dat je het wel snapt, boek!

Ik vond het leuk om de kippen weer te zien + om te zien dat er een aantal echt carrière aan het maken zijn (hebben ze trouwens snel gedaan).

Onze bad boys zijn weer onderweg, want Wolf wil nog steeds een held worden (ik vind het nog steeds geweldig dat, ondanks dat zijn collega’s niet zo blij zijn met het hele gedoe, hij gewoon doorgaat). Helaas loopt de dag ietsje anders dan ze hadden verwacht. Geen schattige diertjes zullen worden gered, oh nee, onze bad boys zelf moeten gered worden. 😛

Er is een ninja (wat hilariteit bracht omdat de piranha haar niet zag, maar de spin wel, en die dus helemaal neurotisch werd), maar ook een slechterik die zo harig en cute (um, sorry, alsjeblieft niet de laser schieten, je bent niet cute). We kennen hem al van het vorige boek, en hij is nu uit op WRAAAAAAKKK hoest.

Ik lag echt regelmatig helemaal dubbel om de dingen die er gebeurde, maar ook om de conversaties. Die heeft de schrijver echt zo geschreven dat het leek alsof ze in mijn kamer stonden te discussiëren.

Natuurlijk vind ik hoe het verhaal wordt verteld nog steeds top! Met strips/plaatjes en fonts die eruit springen op de juiste momenten. Je vliegt gewoon door het boek heen.

En dat einde! OMG, dodelijke schattigheid! Je wilt ze knuffelen, maar dat is gewoon een slecht idee!

Ik kan nog wel even doorgaan, maar ik denk dat jullie het wel snappen. Ik vond dit boek echt tof! Ik kan dan ook niet wachten op het volgende boek (zal dit het einde zijn voor de serie? Of komt er nog meer?).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: