Review for Stip het sprintkanon

Review for Stip het sprintkanon

Elvira gaat voor goud!

Een heel leuk boek over een meisje dat begint met zwemmen bij een club en heel hard haar best doet om beter te worden. Ze wilt net zo goed worden als haar vader, die heel wat medailles heeft gewonnen in zijn leven. Ze wordt snel vrienden met andere zwemsters, Noos, Snoek, en Mel. Ik vond hun vriendschap echt geweldig, ze waren zo lief bij elkaar. En ik vond het leuk hoe ze elkaar hielpen met van alles, zoals met zorgen dat Elvira meer uithoudingsvermogen krijgt, of haar helpen met wisselen tijdens het zwemmen.

Ik vond het wel jammer dat we haar niet zien winnen , in plaats daarvan zien we opeens dat ze de trainingsbroek heeft in het volgende hoofdstuk. Al die spanning naar dat moment, en dan doe je er niks mee. Jammer! Ik keek er echt naar uit om haar het plekje te zien claimen.

En ik vond de uitslag voor de wedstrijd ook net ietsje te magisch. Sorry, maar die meid zit net op die club, ik geloof er weinig van. Maar ja, kinderboek hé. Je moet het wel wat mooier maken.

Ik vond het ook jammer hoe de meiden deden over Harry. Ik snap dat ze iets heeft gedaan naar Snoek toe, maar sorry wij als de lezer zien bar weinig er van, dus ik vond het gewoon gemeen hoe ze deden. En ja, Harry deed wat overdreven, maar om dan iemand zo uit te lachen en stomme woorden te zeggen… nee.

Ik ben blij dat Elvira ook blij was met haar broertje, ja, ze had af en toe een momentje dat ze even geen broertje wilde, maar tja, dat kan ik ook voorstellen. Kom je terug van een drukke dag, wil je wat leuks doen met je ouders, is je broertje ziek.

Het boek zit ook vol met illustraties, ik vond de stijl erg schattig en lief. Het paste precies bij het boek.

Ik kan niet wachten tot het volgende boek. Zou het weer over Elvira gaan? Of dit keer over een van haar vriendinnen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: