Review for Monstermoe

Review for Monstermoe

Het is tijd voor bed! Kaatje moet slapen, maar laten de monsters haar wel slapen?

Want Kaatje is echt niet bang voor monsters! En dat vond ik wel leuk, toen ik de blurb las leek het mij te gaan om een boek met een hoofdpersoon die bang is voor monsters (immers ze zeggen dat een herkenbaar prentenboek is, tja, ik ken nou eenmaal niet veel prentenboeken die over naar bed gaan met monsters en een dappere hoofdpersoon). In plaats daarvan is ze gewoon heerlijk dapper en schijnt met haar zaklamp naar de monsters en vraagt ze of ze haar met rust willen laten want ze wil slapen! De eerste keer dat ze het deed lag ik helemaal dubbel want het zag er enorm schattig uit.

Ik had alleen zeker niet verwacht dat X zou gebeuren. Haha, wat een heerlijke twist! Daar word ik wel heel vrolijk van. Ik vond het ook leuk dat mam zo reageerde.

Het enige jammere vond ik de illustraties. Die waren echt wel leuk, de monsters griezelig getekend (en ook wel grappig), maar het perspectief was erg vreemd in een aantal van de illustraties.

Maar ik vond dit wel een heel leuk boek om te lezen (ik hou wel van kinderen die niet bang zijn voor monsters), en ik zou hem zeker ook aanraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: