Review for Drie sterren cupcakes

Review for Drie sterren cupcakes

Welkom bij de avonturen van 3 vriendinnen die allemaal een talent hebben.

Lea, de leider (ook al is ze, verwarrend genoeg gegeven de intro, niet de MC) houdt van fashion. Lee is de chemist en de make-up artieste. Lily houdt van technologie en bakken.

Lea en Lee zitten nog op de middelbare, en Lily volgt een vakopleiding. Ze heeft haar eerste stage, en die gaat vreselijk (ik vond het echt belachelijk dat ze haar zo zaten uit te lachen, niet serieus namen, en dan ook nog eens dat doen met een recept van haar). Maar gelukkig hoeft Lily niet lang te stressen, want haar vriendinnen zijn er voor haar en gaan haar helpen om haar semester te redden!

Ik vond de vriendschap echt heel zoet. Ze deden alles voor elkaar, hielpen elkaar uit, en complimenteerden elkaar met elkaars talenten.

Er was ook een beetje romantiek, en ik zat echt te cheeren dat die twee bij elkaar zouden komen (en met mij Lily’s vriendinnen die alles deden om die twee samen te krijgen).

De tekeningen zijn leuk en schattig. Het deed me beetje denken aan W.I.T.C.H. Maar wat is er mis met die meiden en hun ogen (hebben ze wallen de verkeerde kant op of zo)? Ook waren de schaduwen soms een beetje té symmetrisch en vreemd.

Ook al vond ik het wel heel vreemd dat Lily haar bril ALTIJD op haar hoofd heeft zitten en bijna nooit (alleen op vage momenten) gebruikt. Is het een soort fashion-statement? Is het een haarband? Op een gegeven moment hadden haar vriendinnen allemaal een nepbril op, en zij had de hare nog op haar hoofd…. Zelfs mijn vriend snapte het niet.

Mooie fout van de publisher, op de cover, het titelblad, copyright pagina: De avonturen van Lila, Lea en Lee. Maar de meiden heetten Lily, Lea en Lee. Is het nou echt zo moeilijk om het goed te checken? Misschien dat ze het verkeerd doen omdat Lily’s naam is veranderd van Lilou naar Lily? Ze is ook de enige wiens naam is veranderd. 😛

Hopelijk komen er nog meer boeken over deze meiden. Ik wil wel weten hoe het verder gaat + ik wil meer cupcakes, romantiek, en leuke vriendschap!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: